Pöytämalliset pistemerkintälaitteet

Tarkat merkinnät pieniin kappaleisiin helposti

Kiinteät pöytämalliset merkintälaitteistot ovat ihanteellisia pienten ja keskisuurten työkappaleiden tarkoissa merkinnöissä. Laitteistojen alustat ovat vapaasti sovellettavissa erilaisille kappaleille. Näin saavutetaan vakaat merkinnät pieniinkin kappaleisiin.

FlyMarker Mini 120/100 Station

Yksinkertaisin ratkaisu pöytämallisten merkintälaitteistojen saralla. Laitteisto on kuin Mini-koneet, mutta pöytämallisena sekä suurella merkintäalueella (jopa 100 x 120 mm). Laitteiston käyttöönotto ei ole koskaan ollut näin helppoa: Liitä verkkovirta ja aloita merkintä.

Pöytämallinen MV5 TO

MV5 T0 -pöytämalliset pistemerkintälaitteistot ovat täydellinen ratkaisu, kun vaaditaan tarkkuutta. Pienten merkintöjen tekeminen on tehty helpoksi tällä paineilmatoimisella laitteistolla. Laitteistolla pystytään merkitsemään syvempää merkintää. Saatavilla olevat merkintäalueet (100 x 100 mm tai 200 x 100 mm) vastaavat lähes kaikkiin tarpeisiin.

Ohjainyksiköt ZE 101XL / ZE 301 XL / ZE 401 XL

Ohjainyksiköitä on saatavilla automatisoiduista tuotantoprosesseista yksinkertaisempiin ratkaisuihin. Ohjelmiston käyttöliittymä on hyvin jäsennelty ja navigointi helppoa. Käyttöohjelmat on saatavilla suomeksi ja monelle muulle kieliversiolle. Modulaarinen rakenne mahdollistaa erikoistoimintojen lisäämisen laitteistolle myös jälkikäteen.

Vieritä ylös