Referenssi

Honpumet

Palvelut

Laitteisto
Käyttöönotto­koulutus

Laite

Pistemerkintälaitteet:
Flymarker mini 65/30
Flymarker mini 65/30

Materiaali

Metallit

Ala

Metalliteollisuus

Käyttöömme parhaiten soveltuvat laitteistot

Tapasimme Honpumet Oy:n väen messuilla ja he etsivät merkintälaitteistoa putkien ja kappaleiden merkintään. Flymarker mini laitteistot osoittautuivat oikeaksi laitteistoksi ja he pääsivät jo messujen yhteydessä tutustumaan minin ominaisuuksiin.

Muototerän toimittamat Flymarker Mini 65/30 akkukäyttöiset pistemerkintälaitteet ovat soveltuneet käyttöömme parhaiten.

”Olemme saaneet vapautettua työstökoneen aikaa koneistamiseen merkkaamisen sijaan, Suosittelen Muototerää toimittajana koska he tuntevat myymänsä laitteet, jotka ovat myös laadukkaita”

Koulutus oli tehokas ja riittävän tiivis

Honpumet Oy:llä on käytössään jo kaksi Flymarker Mini -merkintälaitteistoa. He ovat olleet tyytyväisiä laitteistojen laatuun ja laitteistojen käyttöönotto onnistui vaivatta Muototerän myyjän opastuksella muutamassa minuutissa.

Laatua tuotantoon

Asiakas kuvailee Muototerää asiantuntevana sekä nopeana palvelijana, mikä on ollut meille tärkeä asia.

”Suosittelen laitteistoja mielelläni koska ne ovat hyviä, laadukkaita ja oikean hintaisia. Olemme hankkineet jo toisen Flymarker Mini -laitteiston käyttöömme lisääntyneen merkintätarpeen takia.

Flymarker Mini -laitteistojen hankinnan jälkeen olemme saaneet vapautettua aikaa työstökoneelta putkien ja kappaleiden merkinnässä. Työstökoneella aiemmin tehtävät merkinnät on jääneet pois ja työkuorma on saatu jaettua pelkästään koneistamiselle.”

Pistemerkintälaitteet

Nopeaa merkintää metalliin, muoviin ja puuhun

Scroll to Top