Referenssi

SEW
industrial gears oy

Palvelut

Laitteisto
Käyttöönottokoulutus
Erikoissovite

Laite

Pistemerkintälaitteet:
5 kpl
FlyMarker Mini 65/30 Integroidulla viivakoodinlukijalla

Materiaali

Metallit / Hiilletysteräs

Ala

Metalliteollisuus

Räätälöity toimitus tarpeiden mukaan

SEW Industrial Gears Oy: llä oli tarve tehdä hammaspyörien ja akseleiden kappaletietomerkintöjä nykyaikaisemmalla tekniikalla stanssauksen sijaan. Kriteerit laitteistolle olivat selkeät, mahdollisimman pieni, jotta pienien akseleiden merkintä olisi myös helppoa. Myös se että laitteistoon pystytäisiin ohjelmoida merkintä säteittäin kaarevasti akselin päätyyn nähden oli tärkeässä roolissa.

Muototerän tarjoamat FlyMarker pistemerkintälaitteet oli heille entuudestaan tuttuja toisella toimipisteellä, mistä kokemukset olivat hyviä valukoteloiden merkinnässä. Laitteisto toimitettiin heille koekäyttöön ja käyttäjät vakuuttuivat laitteen toiminnasta sekä koekäytössä havaittiin, että kaikista pienempien akseleiden merkintä on haasteellista, Muototerän porukka tarjosi ratkaisun tähän.

"Flymarkereiden käyttöönoton myötä tuotteidemme visuaalinen laatu on noussut huomattavasti. Vastaavia tuotteita on helppo suositella muille. Laite on monipuolinen, yksinkertainen käyttää, ja tarvittaessa kykenee monipuolisempiinkin merkkauksiin."

Korona-ajan haasteet selättäen

Asiakkaalta tulee kehuja, kun koulutus toteutettiin etänä ja näinkin toimittuna saimme varsin kattavan käyttöopastuksen. Sekä siihen kuinka tyytyväisiä he ovat olleet FlyMarker mini laitteistoihin käyttöönoton jälkeen, käyttöönottokin sujui varsin mukavasti, ja toimittajan antama koulutus, sekä tuki on ollut riittävä.

Oma suunnittelu ja tuotanto takaa joustavuutta

Asiakas sanoo, että Muototerän oma suunnittelu ja tuotanto palvelee esim. erikoisempien kiinnitystukien kanssa ja on varmasti eduksi. Asiakaspalvelu toimii, vaikka korona-aikana on haastavaa päästä paikanpäälle. Vastaukset laitteiden kyselyihin saatiin nopealla aikataululla ja muutenkin myyjä pystyi etänä auttamaan hyvin alkuun laitteiden käytössä.

Pistemerkintälaitteet

Nopeaa merkintää metalliin, muoviin ja puuhun

Scroll to Top