KAnnettavat merkintälaitteet

Merkitse siellä missä itse haluat: kevyet ja kompaktit kannettavat merkintä­laitteet

Valikoimaamme kuuluvat saksalaiset Markator-pistemerkintälaitteet sekä Rea Jet -mustesuihku- ja laserlaitteet. Modulaariset laitteet soveltuvat haastaviinkin ympäristöihin

FlyMarker Mini 65/30

Suosituin akkukäyttöinen merkintälaitteisto, merkintä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Mini 65/30 on täysin käsikäyttöinen merkintälaitteisto, pieniin merkintöihin optimaalinen laitteisto. Hyvällä hinta-laatusuhteella sekä kevyellä painollaan mikä on vain 2.4 kg

FlyMarker Mini 85/45 Plus

Uusin Flymarker mini tuoteperheen suunnannäyttäjä, johon on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita. Optimaalinen merkintäalue takaa täydellisen merkinnän sekä laitteeseen integroitu laserkohdistin auttaa haasteellisten paikkojen merkitsemisessä.

FlyMarker Mini 120/45 Plus

Suurimmalla merkintäalueella varustettu laitteisto on täydellinen ratkaisu esimerkiksi VIN-numeron merkintään, laitteelle pystytään syöttämään jopa 17 merkkiä yhdelle riville suurella 10mm fonttikorkeudella. Laitteelle saatavalla olevalla tehokkaammalla iskumagneetilla mahdollistetaan syvempi merkintä, jolloin merkintä näkyy pintakäsittelyn jälkeenkin.

MV5 M50/M80/M120

Paineilmakäyttöiset laitteistot ovat ratkaisu silloin kun terästä tarvitsee kesyttää. MV5 M-merkintälaitteet ovat varustettu erillisellä keskusyksiköllä, mutta laitteisto on liikuteltavissa vapaasti. Paineilman käyttö mahdollistaa huomattavasti syvemmän merkinnän kuin akkukäyttöisillä laitteistoilla.

Scroll to Top