Referenssit

Avant
Tecno Oy

Palvelut

Laitteistot
Tuki

Laite

FlyMarker mini 120/45
FlyMarker mini 120/45

Materiaali

Metallit

Ala

Koneteollisuus

Ergonominen merkintälaitteisto VIN-numeroiden merkitsemiseen

Avant Tecno Oy:llä oli tarve löytää korvaava merkintätekniikka perinteisen stanssauksen korvaajaksi. Lähtökohtana oli seuraavat kriteerit, työergonomian parannus ja tuotantoprosessin nopeuttaminen. Laitteistoja käytiin esittelemässä heidän tuotannossaan ja FlyMarker mallisarjan Mini 120/45 laitteisto erottui kilpailijoiden joukosta.

Muototerän toimittamilla Flymarker Mini 120/45 akkukäyttöisillä pistemerkintälaitteilla merkintäprosessi on nopeutunut merkittävästi.

”Suosittelen Muototerän tarjoamia merkintälaitteistoja koska laadukkaat laitteet ja sujuva asiakaspalvelu takaavat tuotannon keskeytyksettömän jatkuvuuden”

Monipuolinen merkintälaitteisto

Soveltuva laitteistokokonaisuus räätälöitiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Laitteistot on varusteltu integroidulla viivakoodinlukijalla, jolloin operaattorin ei tarvitse käsin näppäillä merkattavaa sisältöä ja merkittävä sisältö luetaan suoraan, työmääräimellä olevasta viivakoodista.

Akkukäyttöiset pistemerkintälaitteet saavat kehua Avant Tecnon tiimiltä laadustaan sekä siitä että laitteistot ovat monipuolisesti varusteltavia. Lisäksi nostavat esille, että FlyMarker merkintälaitteet ovat luotettavia sekä helppokäyttöisiä.

Nopeutta tuotantoon

Muototerän tarjoamien merkintälaitteistojen myötä merkintäprosessimme on nopeutunut merkittävästi. Asiakas on hankkinut jo toisen FlyMarker mini laitteiston käyttöönsä lisääntyneen merkintätarpeen takia.

Asiakas mainitsee, että laitteistot ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä. Myyjän antamalla ohjeistuksella käyttöönotto on ollut sujuvaa. Lisäksi Muototerän tekninen tuki saa kehuja nopeudesta ja asiantuntevuudestaan.

Pistemerkintälaitteet

Merkitse siellä missä itse haluat, täysin akkutoimiset Flymarker Mini -pistemerkintälaitteet.

Scroll to Top