Referenssit

Asiakas­tyytyväisyys etusijalla

Palvelemme erilaisia ja eri kokoisia yrityksiä. Olemme koonneet tähän asiakaskokemuksia eri aloilta ja erilaisilla laitteistokokonaisuuksilla. Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten he ovat parantaneet tuotantoaan tarjoamillamme merkintälaitteistoilla.

Asiakkaamme Metsä Board etsi rullanpakkuulinjastolle ratkaisuja kartonkisen rullan viivakoodimerkintään. Vertailussa oli useita erilaisia merkintätapoja vahasta laseriin ja mustesuihkuun asti. Aluksi myös sopiva toimittaja puuttui.

Kurikka Timber etsi sopivaa laitteistoa höylälinjastolle toteuttamaan liimapuuaihioiden merkintää asiakkaille meneviin tuotteisiin. He etsivät toimintavarmaa, helppokäyttöistä ja hinnaltaan järkevää laitteisto kokonaisuutta.

Tapasimme Honpumet Oy:n väen messuilla ja he etsivät merkintälaitteistoa putkien ja kappaleiden merkintään. Flymarker Mini -laitteistot osoittautuivat oikeaksi laitteistoksi ja he pääsivät jo messujen yhteydessä tutustumaan minin ominaisuuksiin.

Asiakkaamme Versowood on etsinyt heille
soveltuvaa laitteistoa, millä pystyisivät toteuttamaan sähkö- ja telepylväiden
merkintää. Heillä oli selvät kriteerit millaisen laitteisto kokonaisuuden
tarvitsevat.

SEW Industrial Gears Oy: llä oli tarve tehdä hammaspyörien ja akseleiden kappaletietomerkintöjä nykyaikaisemmalla tekniikalla stanssauksen sijaan. Kriteerit laitteistolle olivat selkeät, mahdollisimman pieni, jotta pienien akseleiden merkintä olisi myös helppoa. 

Vieritä ylös