Referenssit

Asiakas­tyytyväisyys etusijalla

Palvelemme erilaisia ja eri kokoisia yrityksiä. Olemme koonneet tähän asiakaskokemuksia eri aloilta ja erilaisilla laitteistokokonaisuuksilla. Lue asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten he ovat parantaneet tuotantoaan tarjoamillamme merkintälaitteistoilla.

Asiakkaamme Metsä Board etsi rullanpakkuulinjastolle ratkaisuja kartonkisen rullan viivakoodimerkintään. Vertailussa oli useita erilaisia merkintätapoja vahasta laseriin ja mustesuihkuun asti. Aluksi myös sopiva toimittaja puuttui.

Kurikka Timber etsi sopivaa laitteistoa höylälinjastolle toteuttamaan liimapuuaihioiden merkintää asiakkaille meneviin tuotteisiin. He etsivät toimintavarmaa, helppokäyttöistä ja hinnaltaan järkevää laitteisto kokonaisuutta.

Tapasimme Honpumet Oy:n väen messuilla ja he etsivät merkintälaitteistoa putkien ja kappaleiden merkintään. Flymarker Mini -laitteistot osoittautuivat oikeaksi laitteistoksi ja he pääsivät jo messujen yhteydessä tutustumaan minin ominaisuuksiin.

Asiakkaamme Versowood on etsinyt heille
soveltuvaa laitteistoa, millä pystyisivät toteuttamaan sähkö- ja telepylväiden
merkintää. Heillä oli selvät kriteerit millaisen laitteisto kokonaisuuden
tarvitsevat.

SEW Industrial Gears Oy: llä oli tarve tehdä hammaspyörien ja akseleiden kappaletietomerkintöjä nykyaikaisemmalla tekniikalla stanssauksen sijaan. Kriteerit laitteistolle olivat selkeät, mahdollisimman pieni, jotta pienien akseleiden merkintä olisi myös helppoa. 

Asiakkaalla oli tarve lähteä etsimään uutta korvaavaa merkintätekniikka CIJ-merkintälaitteiston tilalle. Vanha eri valmistajan eri tekniikalla toimiva laitteisto oli hyvin herkkä vikaantumaan eikä ollut tarpeeksi luotettava hienojakoisen polyuretaani pölyn yhteydessä tehtävään levyjen erätieto merkintään Kingspan Insulation Oy:n päätuotantolinjalla.

Avant Tecno Oy:llä oli tarve löytää korvaava merkintätekniikka perinteisen stanssauksen korvaajaksi. Lähtökohtana oli seuraavat kriteerit, työergonomian parannus ja tuotantoprosessin nopeuttaminen. Laitteistoja käytiin esittelemässä heidän tuotannossaan ja FlyMarker mallisarjan Mini 120/45 laitteisto erottui kilpailijoiden joukosta.

Scroll to Top