Lasermerkintälaitteet

CO2- ja kuitu­laser­merkintä­laitteet, pysyvää merkintää laserilla

Huoltovapaat Rea Jet CO2- ja kuitulasermerkintälaitteet tarjoavat siistin ja pysyvän merkinnän ilman kuluvia tarvikkeita, kuten musteita.

Rea Jet CO2

REA JET CL -hiilidioksidilaser soveltuu pakkausten, lasin, puun, muovin, PVC:n ja anodisoidun alumiinin merkitsemiseen, pintojen värinpoistoon sekä elintarvikkeiden suoramerkintöihin.

Rea Jet -kuitulaser

REA JET FL -kuitulaser soveltuu metalli- ja muovipintojen pysyvään merkitsemiseen.

FAQ

Usein kysyttyä laser­merkinnästä

Huoltovapaat Rea Jet CO2- ja kuitulasermerkintälaitteet tarjoavat siistin ja pysyvän merkinnän ilman kuluvia tarvikkeita, kuten musteita. CO2-merkintälaite soveltuu hyvin muun muassa orgaanisten materiaalien sekä lasin, kumin ja muovin merkintään. CO2-lasermerkintälaitteella voidaan myös merkitä metallia esimerkiksi maalikerrosta tai anodisoitua pintaa poistamalla.

Uudenaikainen käyttöliittymä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja visuaalisesti miellyttäväksi. Lasermerkintälaitteen muistiin voidaan tallentaa merkintäohjelmia, joiden tulostettava sisältö laaditaan Label Creator -ohjelmalla tai suoraan ohjauspaneelilla. Merkintäohjelmia voidaan esikatsella niin käyttöliittymässä kuin materiaalin pinnallakin kohdistuslaseria käyttämällä. Laserin merkintäpään asentoa voidaan muuttaa, mikä antaa lisämahdollisuuksia hankalasti merkattavien kappaleiden

CO2 Laser soveltuu useiden eri materiaalien, kuten muovin, paperin, pahvin, puun, kartongin, lasin sekä anodisoidun alumiinin merkintään. Tarvittaessa teemme koemerkintöjä haasteellisiinkin materiaaleihin Rea Jet CL -laserilla.

Kuitulasermerkintä soveltuu parhaiten metalli- ja muovipintojen merkintään. Rea Jet FL -laserilla pystytään merkitsemään myös öljyisiä, syöpyneitä tai yli 1000 °C kuumia pintoja.

Lasermerkintä on pysyvä tapa merkitä tuotteita.

Kyllä. Valittavissa on eri standardien koodeja ja logot lisätään helposti vain kuvana laitteen muistiin.

Lasermerkintälaitteistot ovat todella tarkkoja ja merkintä vastaa lähtökohtaisesti alkuperäistä tarkkuutta.

Lähtökohtaisesti ei. Mutta jos materiaalin maali- tai mustekerrokset on luotu siten, että alempi kerros on erisävyinen, voidaan laserilla poistaa päällimmäinen maalikerros. Tällaiset poikkeavat merkinnät tulee kokeilla tuotteeseesi erikseen.

 

Laserlaitteistolla tulostusetäisyys määräytyy käytettävän linssin ja virran mukaan. Laserlaitteistot rakennetaan asiakkaan tarpeen mukaan: Tulostusetäisyys on 100-300 mm riippuen käytettävästä laitteistokokonaisuudesta.

Olemme ottaneet käyttöön rahoitusmahdollisuuden asiakkaillemme.Leasing rahoitusta on mahdollista hakea uusien laitteiden hankintaan.

Ilmoita tarjouspyyntösi yhteydessä, mikäli haluaisit tietää rahoitusmahdollisuudesta laitehankinnallesi. Tai lähetä meille viesti aiheesta yhteydenottokaavakkeellamme.

KONE- JA LAITELEASING

Scroll to Top