Referenssit

Kingspan
Insulation Oy

Palvelut

Laitteisto
Asennus
Käyttöönottokoulutus

Laite

Mustesuihkutulostin
REA JET DOD 2.0

Materiaali

Eristelevyt / Polyuretaani

Ala

Rakennusteollisuus

Toimintavarma merkintälaitteisto haasteelliseen tuotantoympäristöön

Asiakkaalla oli tarve lähteä etsimään uutta korvaavaa merkintätekniikka CIJ-merkintälaitteiston tilalle. Vanha eri valmistajan eri tekniikalla toimiva laitteisto oli hyvin herkkä vikaantumaan eikä ollut tarpeeksi luotettava hienojakoisen polyuretaani pölyn yhteydessä tehtävään levyjen erätieto merkintään Kingspan Insulation Oy:n päätuotantolinjalla.

Uuden järjestelmän hankinnassa piti olla hyvin tarkkana järjestelmän soveltuvuudesta asiakkaan tuotantoympäristöön. Muototerä tarjoutui toimittamaan REA JET DOD 2.0 mustesuihkulaitteiston koekäyttöön asiakkaan tuotantolinjalle, koekäytössä asiakas pääsi varmistamaan laitteen toimivuuden sekä tulostuslaadun tuotantoympäristössään. Asiakkaan päätökseen vaikutti myös positiivinen palaute REA JET tuotemerkin merkintäjärjestelmistä Kingpanin muilta Euroopan tehtailta.

”Uuden merkintälaitteen toiminta on luotettavaa ja vaatii huoltoa todella vähän. Lisäksi merkintäkustannukset ovat puolittuneet uuden laitteen myötä.”

Yhteistyöllä parempaan tuotantoon

Merkintäjärjestelmän toimitukseen kuului laitteiston asennus, käyttöönotto sekä koulutus.Uuden merkintälaitteiston käyttöönotto saatiin toteutettua helposti koekäytön pohjalta, käyttöönotto sujui suunnitellusti asiakkaan toiveiden mukaan ja vältyttiin pidemmiltä tuotantokatkoksilta.

Yhteydenpito on sujunut erittäin hyvin Muototerän myyntiedustajan kanssa kauppaa tehdessä kuin sen jälkeenkin. Olemme saaneet kaiken tarvitsemamme tuen laitteen käyttöön. 

Laadukkaat tuotteet tuotantolinjastolle

Asiakas nostaa esille Muototerän toiminnan parhaiksi puoliksi yhteistyön sekä erittäin laadukkaat tuotteet.

REA JET-mustesuihkun tulostusjälki on hyvä, musteenkulutus on pieni ja järjestelmän luotettava toiminta, laite on myös helppokäyttöinen. Hankkimamme laitteisto vastaa täydellisesti tarpeitamme.

Mustesuihkulaitteet

Muste­suihku­laitteistot kaikille pinnoille ja haasteellisiin ympäristöihin

Scroll to Top