Referenssi

Versowood

Palvelut

Laitteisto
Asennus
Käyttöönotto­koulutus

Laite

Erikoissovellukset:  Automaattinen tyyppikilven merkintäasema

Materiaali

RST / Puu

Ala

Metsäteollisuus

Laitteisto asiakkaan tarpeiden mukaan

Asiakkaamme Versowood on etsinyt heille
soveltuvaa laitteistoa, millä pystyisivät toteuttamaan sähkö- ja telepylväiden
merkintää. Heillä oli selvät kriteerit millaisen laitteisto kokonaisuuden
tarvitsevat.

Muototerän tarjoamat palvelut olivat tulleet tutuiksi heidän entiselle hankintapäälliköllensä, joka oli kehottanut olemaan yhteydessä Muototerään, kun sopivaa ratkaisua aletaan hakemaan. Asiakkaalle tehtiin koemerkintöjä Pöytämallisella MV5 T0 laitteistolla, jotta merkinnän laatu saatiin varmistettua merkittävässä materiaalissa. Käytettäväksi ohjainyksiköksi valikoitui ZE 401 XL modulaarisuutensa ja liitäntä mahdollisuuksien vuoksi.

”Pylväiden merkintä on saatu omiin käsiin ja se helpottaa tuotantoa. Läheinen sijainti Tampereella ja nopea reagointi pyyntöihin lisäksi yhteistyö on toiminut hyvin.”

Yksinkertainen ja toimiva ratkaisu

Muototerän suunnittelema kilvensyöttölaite on osoittautunut yksinkertaiseksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Laitteistoa koekäytettiin muototerällä riittävästi, jotta laitteisto saataisiin alusta lähtien tehokkaaseen käyttöön asiakkaan tuotantotiloissa. Käyttöönotto sujui mallikkaasti ja siinä ilmenneet puitteet saatiin hoidettua nopeasti.

Tarpeet huomioiden

Asiakas kuvailee Muototerän tarjoamaa ratkaisua juuri sellaiseksi kuin he ovat tarvinneetkin. Kysymyksiimme olemme saaneet vastaukset ja meitä on ohjeistettu asioissa eteenpäin erinomaisesti.

Automaattinen tyyppikilven merkintäasema, MV5 T0 – laitteistolla Versowood on mahdollistanut sähkö- ja telepylväiden merkinnät itsenäisesti, tämä helpottaa tuotantoa huomattavasti.

.

Pistemerkintälaitteet

Valmistamme tarpeesi mukaisia räätälöityjä, automaattisia tyyppikilven merkintälaitteistoja. Tyyppikilven merkintäasemat suunnitellaan asiakkaan kilven mukaan, mikäli kilven muotoa ei pystytä vaihtamaan. Laitteistolla on taattu 100-250 kilven syöttökapasiteetti, asiakkaan tarpeet huomioiden

Scroll to Top