Ratkaisut

Merkitsemme jatkuvasti eri materiaaleja

Merkintätapoja eri materiaaleille on monia. Alta löydät materiaalien mukaan suositellut laitteistot.

Metallit

Metallit

Metalleja voidaan merkitä kaikilla tarjoamillamme laitteistoilla. Sopivin merkintätekniikka riippuu tarpeesta ja vaatimuksista. Pienet merkinnät onnistuvat helposti kannettavilla laitteilla, isot luonnistuvat parhaiten mustesuihkulaitteistoilla.

Pistemerkintälaitteet
Mustesuihkulaitteet
Lasermerkintälaitteet

Polymeerit

Polymeerit

Erilaisia kumi ja muovi materiaaleja merkitään paljon. Polymeerituotteissa on huomioitava merkinnän pitkäaikainen pysyvyys materiaalissa. Pistemerkintää pystytään hyödyntämään, kun haetaan edullista laitteistoa.

Flymarker mini 85/46 Plus
Rea Jet HR
Rea Jet CO2

Keraamit

Keraamit

Keraamit ovat hieman haasteellisia merkitä, koska niiden ominaisuuksiin kuuluu hyvä mekaaninen rasituksen kestävyys sekä alhainen tiheys. Nämä merkinnät onnistuvat parhaiten lasermerkinnällä, jotta merkintä on pysyvä.

Rea Jet HR
Rea Jet CO2

Tekstiilit

Tekstiilit

Tekstiileihin ei pystytä hyödyntämään useaa eri merkintätekniikkaa. Oikea muste löytyy varmasti tekstiilille Rea Jetin tarjoamista mustesuihkulaitteista.

Rea Jet HR
Rea Jet GK 2.0
Rea Jet DOD 2.0

Komposiitti­materiaalit

Komposiittimateriaalit

Komposiittimateriaaleja pystytään merkitsemään, yhdistelmän mukaan voidaan käyttää myös jossain tapauksissa pistemerkintää. Käytetyimpiä merkintätapoja on mustesuihkulaitteet, laserlaitteistoilla pystytään merkitsemään tietyille komposiiteille.

Rea Jet DOD 2.0
Rea Jet HR
Rea Jet CO2

Orgaaniset

Orgaaniset

Paperin, puun ja muiden orgaanisten aineiden merkinnässä käytetyimpiä merkintälaitteistoja ovat korkearesoluutioiset merkintäjärjestelmät. Kappaleen käsittelyssä pystytään täydellisesti käyttämään spraylaitteistoja.

Rea Jet GK 2.0
Rea Jet HR
Spray- ja värimerkintälaitteistot

Pakkaukset

Pakkaukset

Pakkausmerkinnät tulee olla helposti havaittavia, luettavia ja ymmärrettäviä. Jokapäiväisessä arjessamme kohtaamme pakkausmerkintöjä: Näiden ulkonäkö vaikuttaa myös brändiin.

Rea Jet HR
Rea Jet GK 2.0
Rea Jet DOD 2.0

Muu materiaali

Muu materiaali

Etkö löytänyt etsimääsi materiaalia? Ota yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä
Scroll to Top