Spray- ja väri­merkintä­laitteistot

Väri­koodatut merkinnät laadun­valvontaan tai prosessien ohjaamiseen

Spraylaitteistolla voidaan merkitä yksittäisiä pisteitä, pisteistä koostuvaa tai jatkuvaa viivaa. Tulostinpäässä on yksi suutinreikä, joka tulostuskäskyn mukaan joko avautuu tai sulkeutuu. Väri-, piste- ja viivamerkintää voidaan käyttää laajalti eri teollisuuden aloilla esimerkiksi laadunvalvontaan tai prosessien ohjaamiseen. Laitteistoon on saatavilla erilaisille materiaaleille ja pinnoille erityyppisiä ja -värisiä musteita.

Spraylaitteisto

Spraylaitteisto koostuu yksinkertaisimmillaan mustesäiliöstä, tulostinpäästä ja oheistarvikkeista, kuten letkuista ja liittimistä. Yksinkertaisissa sovelluksissa erilliselle ohjausyksikölle ei välttämättä ole tarvetta. Tulostussignaali voidaan antaa suoraan tulostinpäähän esimerkiksi painonapilla tai sensorilla. Spraylaitteistolla pystytään saavuttamaan piste- ja viivamerkintää 3-60 mm yhdellä suutinpäällä.

EDS-tulostinpää

EDS-tulostinpäällä voidaan merkitä hyvin tarkkoja, jopa alle 0,5 mm kokoisia pisteitä ja viivoja. EDS toimii pääosin samalla periaatteella kuin spraylaitteistokin , eli tulostinpäässä on vain yksi suutinreikä ja laitteisto koostuu tulostinpäästä, mustesäiliöstä, ohjausyksiköstä ja oheistarvikkeista. Myös EDS-laitteistolla on erityyppisiä ja -värisiä musteita

 

Olemme ottaneet käyttöön rahoitusmahdollisuuden asiakkaillemme.Leasing rahoitusta on mahdollista hakea uusien laitteiden hankintaan.

Ilmoita tarjouspyyntösi yhteydessä, mikäli haluaisit tietää rahoitusmahdollisuudesta laitehankinnallesi. Tai lähetä meille viesti aiheesta yhteydenottokaavakkeellamme.

KONE- JA LAITELEASING

Scroll to Top