Referenssi

Kurikka Timber

Palvelut

Laitteisto
Asennuksen tuki

Laite

Värimerkintä:
Rea Jet Spray

Materiaali

Puu

Ala

Metsäteollisuus

Toimintavarma laitteistokokonaisuus höylälinjastolle

Kurikka Timber etsi sopivaa laitteistoa höylälinjastolle toteuttamaan liimapuuaihioiden merkintää asiakkaille meneviin tuotteisiin. He etsivät toimintavarmaa, helppokäyttöistä ja hinnaltaan järkevää laitteistokokonaisuutta.

Muototerän tarjoamat merkintälaitteistot täyttivät nämä laatuvaatimukset ja asennus oli helppoa selkeiden ohjeiden ansioista. Asiakkaalle tehtiin koemerkintöjä Rea Jet spraylaitteistolla jotta nähtiin ohjauksen soveltuvuus heidän linjastolleen ja laatuvaatimukset merkinnässä täyttyisivät.

”Tuotteiden ulkonäkö ja laatuvaikutelma on kohentunut merkittävästi. Asiakkaan tarpeet tunteva palvelu sekä palvelualtis ja asiansa osaava asiakaspalvelu”

Toimitus, asennus ja merkintää!

Toimitukseen sisältyi laitteisto täysin käyttövalmiina, asennukseen annettiin selkeät räätälöidyt ohjeet. Laitteiston asennuksen asiakas toteutti itse osaavan kunnossapito puolensa kanssa, sähköistys oli tehty helpoksi sähkökaavioiden sekä valmiiden määrämittaisien kaapeleiden ansiosta.

Laatua tuotantoon

Asiakas kuvailee Muototerää asiakkaan tarpeet tuntevana ja palvelualtiina toimittajana. Asiakas antaa kiitosta laadukkaasta laitteistosta sekä tuesta, joka on ollut vastuun kantava.

Rea Jet- laitteiston ansiosta linjaston käyttäjät ovat päässeet helpommalla, toimintavarmuus laitteistolle on osoittautunut hyväksi.

Spray- ja värimerkintälaitteistot

Merkintää haasteellisiinkin pintoihin: Metalli, betoni, kivi, muovi, paperi, pahvi, puu, kartonki ja lasi.

Scroll to Top