Mustesuihkulaitteet

Muste­suihku­laitteistot kaikille pinnoille ja haasteellisiin ympäristöihin

Rea Jet -mustesuihkulaitteistot on tarkoitettu vaativiin ympäristöihin eri teollisuuden kohteissa, oli sitten kyseessä kumi-, muovi-, lasi-, metalli- ja pahvipintojen merkintä tai tulostus suoraan elintarvikkeille. Rea Jet -mustesuihkulaitteistolle on laaja valikoima erilaisia musteita. Helppokäyttöisistä Rea Jet mustesuihkutulostimista löytyy ratkaisu teollisuuden merkintä tarpeisiin.

Rea Jet DoD 2.0
Mustesuihkutulostin

Helppokäyttöinen ja modulaarinen kokonaisuus teksteille, päivämäärille ja logoille. Rea Jet DOD 2.0 tulostinpäitä voidaan yhdistellä, mikä mahdollistaa jopa useiden kymmenien senttien korkuiset fontit.

Rea Jet HR
Mustesuihkutulostin

REA JET HR on mustekasetteja käyttävä HP:n teknologiaan perustuva korkearesoluutioinen teollisuuden mustesuihkutulostin. Laitteella voidaan tulostaa jopa 600×600 dpi tarkkuudella, mikä mahdollistaa alle millimetrinkin kokoisten tekstien hyvän luettavuuden.

Rea Jet GK 2.0
Mustesuihkutulostin

REA JET GK 2.0 korkearesoluutioiset merkintäjärjestelmät soveltuvat suoraan, suurikontrastisten viivakoodien ja logojen merkitsemiseen imukykyisille ja huokoisille pinnoille.

Erikoissovellukset
Mustesuihkuille

Sinun tarpeidesi mukaan rakennetut merkintäratkaisut. Suunnittelemme ja valmistamme yhdessä asiakkaan kanssa erilaisia merkintäratkaisuja, juuri sinun tarpeisiisi.

FAQ

Usein kysyttyä muste­suihku­merkinnästä

Mustesuihkumerkintä soveltuu lähes kaikille materiaaleille, kuten metallin, betonin, kiven, muovin, paperin, pahvin, puun, kartongin tai lasin merkintään. 

Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. Mustesuihkujen edistyksellisellä tekniikalla pystytään tekemään todella korkea resoluutioisia merkintöjä sekä suuria tekstejä, päivämääriä ja logoja.

Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia musteita erilaisiin materiaaleihin ja olosuhteisiin, myös eri värejä on paljon saatavilla.

Uudenaikainen käyttöliittymä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja visuaalisesti miellyttäväksi. Mustesuihkumerkintälaitteen muistiin voidaan tallentaa merkintäohjelmia, joiden tulostettava sisältö laaditaan Label Creator -ohjelmalla tai suoraan ohjauspaneelilla.

Mustesuihkumerkinnässä merkintälaite ampuu pieniä mustepisaroita materiaaliin, muodostaen haluttuja merkkejä, kuten tekstiä tai numeroita. Toisin kuin esimerkiksi laserlaitteet, mustesuihkulaitteet tarvitsevat merkinnän aikaansaamiseksi liikettä, joka voi tulla joko kappaleen tai itse tulostimen liikkuessa. Jotta tulostin osaa ampua mustepisarat oikealle paikalleen, tarvitsee sille välittää tieto kappaleen tai tuotantolinjan nopeudesta. Tulostustekniikasta riippuen tulostusnopeudet voivat liikkua jopa 600 – 700 m/min tienoilla.

Mustesuihkua voidaan käyttää hyvinkin erilaisten materiaalien, kuten metallin, betonin, kiven, muovin, paperin, pahvin, puun, kartongin tai lasin merkintään. Teemme tarvittaessa koemerkintöjä haasteellisiinkin materiaaleihin.

Yleistä vastausta tähän kysymykseen ei ole, sillä musteenkulutus vaihtelee hyvin paljon eri sovelluksissa. Musteenkulutukseen vaikuttaa muun muassa merkattavien merkkien määrä, merkattavan tekstin korkeus, merkintämäärät sekä -asetukset. Rea Jet HR -mustesuihkutulostin osaa ennustaa tulostuksen määrän per mustekasetti kasetissa olevan sirun avulla.

Tähänkin on hankala vastata yleisesti, sillä musteen pysyvyyteen vaikuttaa olennaisesti merkattava materiaali, valittu muste, mahdollinen rasite tulostettuun pintaan sekä ympäristöolosuhteet. Jos merkinnän pysyvyyden kanssa on ongelmia, voidaan käyttää myös laser- tai pistemerkintää.

Kyllä, valittavissa on eri standardien koodeja ja logot lisätään helposti kuvana laitteen muistiin.

Merkinnän tarkkuus riippuu käytetystä tekniikasta. REA JET HR-tulostinta voidaan käyttää hyvinkin tarkkoihin tulostuksiin. 600×600 dpi resoluutio mahdollistaa alle millimetrin tekstin erinomaisen luettavuuden (edellyttäen tasaista pintaa materiaalilta).

Kyllä. Musteita löytyy mustan lisäksi mm. punaista, sinistä, vihreää ja keltaista. Kaikki värit eivät tosin sovellu kaikille materiaaleille, joten musteen soveltuvuus on hyvä testata käytännössä. DoD-tulostimessa voidaan käyttää yhtä väriä kerrallaan, ellei tulostinpäitä ja mustesäiliötä ole käytössä useampi. Mustekasetteja käyttävä HR-tulostin mahdollistaa samaan tulostukseen useamman värin, kun musteet eivät mene sekaisin säiliössä, vaan ovat omissa mustekaseteissaan.

 

Tämä riippuu huomattavasti käytettävästä laitteistosta. Rea Jet HR -laitteella tulostusetäisyyden on oltava 1,5 mm, kun tulostetaan 1D- tai 2D-koodeja. Tekstiä voidaan tulostaa 3 mm etäisyydeltä. Rea Jet DoD -laitteella voidaan tulostaa huomattavasti kauempaa tuotteeseen nähden, riippuen käytettävästä materiaalista.

 

 

Olemme ottaneet käyttöön rahoitusmahdollisuuden asiakkaillemme.Leasing rahoitusta on mahdollista hakea uusien laitteiden hankintaan.

Ilmoita tarjouspyyntösi yhteydessä, mikäli haluaisit tietää rahoitusmahdollisuudesta laitehankinnallesi. Tai lähetä meille viesti aiheesta yhteydenottokaavakkeellamme.

KONE- JA LAITELEASING

Scroll to Top